Mosa Holland Plus

Mosa Holland Plus

Bestel uw Mosa Holland Plus wandtegels nu eenvoudig bij Tegelsconcept.nl voor een scherpe prijs. De Mosa Holland Plus wandtegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 25x33 cm in de kleuren wit of roomwit.

Deze collectie bestaat uit wandtegels in het formaat 25 bij 33 centimeter en de kleuren wit, roomwit, koel en warm grijs. Met de decoratieve grijze mozaïekstrips in een geglazuurde en matte variant krijgen badkamers en toiletruimten een rijke uitstraling. De Holland Plus wandtegels laten zich overigens perfect combineren met de ongeglazuurde grijze vloertegels uit de luxe serie Greys.

De Mosa Holland Plus collectie bestaat uit wandtegels met bijpassende vloertegels waarbij de kleuren zijn op elkaar afgestemd. De wandtegels zijn uitgevoerd in wit, roomwit, koel grijs en warm grijs. De vloertegels zijn leverbaar in twee prachtige grijstinten. De Holland Plus tegels in combinatie met de decoratieve grijze mozaïekstrips in een geglazuurde en matte variant geven badkamers en toiletruimten een bijzonder luxe uitstraling. De Holland Plus wandtegels zijn 25 x 33 cm. Deze collectie past overigens zich overigens ook perfect bij de ongeglazuurde grijze vloertegels uit de luxe serie Greys.

Mosa Holland Plus wandtegels. Deze serie bestaat 8 kleuren en hebben een rijke uitstraling. Holland Plus laat zich uitstekend combineren met de ongeglazuurde vloertegels uit de serie Greys. Heeft u interesse in de serie Holland Plus vraag dan gerust offerte aan.


Algemene informatie
De Wandtegel, serie Holland Plus 25 x 33 cm wit van Koninklijk Mosa is een geglazuurde tegel. Met de decoratieve mozaïekstrips in een geglazuurde en matte variant krijgen badkamers en toiletruimten een rijke uitstraling. De Holland Plus wandtegels laten zich overigens ook perfect combineren met de ongeglazuurde grijze vloertegels uit de luxe serie Greys.

Producteigenschappen:

  • productsoort: wandtegel
  • afmeting: 25 x 33 cm
  • dikte: 8,3 mm
  • kleur: wit uni (0495)
  • oppervlak: zijdemat, geglazuurd
  • aantal per m²: 12,1 stuks.

EAN code: 6503020230
Leverancier: Mosa

Wilt u meer informatie over Mosa Holland Plus? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel 030 - 238 4007

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie