Mosa Galactica

Mosa Galactica


Offerte aanvragen

Wilt u de Mosa Galactica graag aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan op onze website. Er wordt acuut gehandeld naar aanleiding uw aanvraag.

Mosa Galactica - Wand- en vloertegels met marmer dessin. Al jaren een zeer gewilde tegel. De Mosa Galactica is een neutraal design dat past bij de elk huishouden. Het is een kwalitatief sterke tegel die erg lang mee gaat. De Mosa Galactica is in meerdere kleuren te verkrijgen en word ook verkocht als combinatie tegel. Sommige mensen vinden het fijn om tegel soorten te combineren met elkaar. De tegels van Mosa zijn heel divers en elk design heeft zijn eigen unieke aspecten. Bij de Mosa Galactica is het zijn simpliciteit en elegantie. De tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

De tegels zijn te verkrijgen in wand- en vloertegel soort. Alle specialisten bij de showroom kunnen u zodanig van dienst zijn zodat de keus makkelijker zal zijn voor een ieder. De adviseurs van Tegels-Concept zijn compleet gericht op klanttevredenheid. Wij staan klaar voor u om u zodanig te adviseren en ondersteunen bij het maken van een keus voor een goede tegel. Alle specialisten zijn wijs als het gaat om de producten die wij in de showroom bieden en alle producten die onze merken bieden. Een tegel is straalt heel weinig uit als het er maar één is. Wij begrijpen volkomen dat er bepaalde mensen die het niet kunnen visualiseren dat die bepaalde tegel bij hun op de vloer staat. Voor die mensen hebben wij een aantal test vloeren aanwezig in de showroom. Deze vloeren zijn voor de klant ontworpen zodat zij de vloeren kunnen bekijken en zien of het echt aantrekkelijk voor hun is om aan te schaffen.

 

Meer informatie?

Heeft u nog andere vragen over deze tegelserie van Mosa of wilt u graag een monster hebben van een tegelserie die momenteel niet in onze showroom staat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. Ons team van Tegelsconcept staat voor u klaar en adviseren u over de juiste producten, zodat u eindeloos kan genieten van uw tegels.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie