Kho Lian Le Collection

Kho Lian Le Collection

Kho Liang Ie was een Nederlands industrieel vormgever. Hij is vooral bekend als ontwerper van de inrichting van Schiphol. Mosa heeft een designklassieker uit de jaren zestig opnieuw in productie genomen: de ‘Kho Liang Ie Collection’. Glanzend witte tegels, met in reliëf cirkels, cirkelsegmenten, diagonalen en driehoeken. Afmeting 10 bij 10 centimeter. In combinatie leveren de verschillende reliëftegels een verrassend beeld op. Naast de reliëftegels is er ook een bijpassende vlakke wandtegel.

Alle adviseurs bij de showroom kunnen u zodanig van dienst zijn zodat de keus makkelijker zal zijn voor u. De specialisten van Tegels-Concept zijn compleet gericht op klanttevredenheid. Tegels-Concept staat klaar voor u om u zodanig te adviseren en ondersteunen bij het maken van een keus voor een goede tegel. Alle specialisten zijn wijs als het gaat om de producten die wij in de showroom bieden en alle producten die onze merken bieden. Een tegel is straalt heel weinig uit als het er maar één is. Wij begrijpen volkomen dat er bepaalde mensen die het niet kunnen visualiseren dat die bepaalde tegel bij hun op de vloer staat. Voor die mensen hebben wij een aantal test vloeren aanwezig in de showroom. Deze vloeren zijn voor de klant ontworpen zodat zij de vloeren kunnen bekijken en zien of het echt aantrekkelijk voor hun is om aan te schaffen.


Offerte aanvragen

Wilt u de Kho Lian Le Collection graag aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan op onze website. Er wordt acuut gehandeld naar aanleiding uw aanvraag.

 

Meer informatie?

Heeft u nog andere vragen over deze tegelserie van Mosa of wilt u graag een monster hebben van een tegelserie die momenteel niet in onze showroom staat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. Ons team van Tegelsconcept staat voor u klaar en adviseren u over de juiste producten, zodat u eindeloos kan genieten van uw tegels.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie