Jos tegels

Met de tegels van JOS leg je de basis in elke ruimte van je huis. JOS. wand en vloertegels zijn hygiënisch, onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. Ook voor in je badkamer. En dat hoeft zeker geen geijkte keuze te zijn. JOS. blijft graag op de hoogte om steeds met een juiste mix van tegels aan te sluiten op de laatste badkamertrends.

 

Betonlook

De betonlook is helemaal hot op dit moment voor je badkamer. Zowel op de muren als op de vloer zorgt beton voor een moderne look. Niet alleen in grijs, ook bijvoorbeeld in beigetinten. Binnen de JOS. tegelcollectie sluiten hier meerdere series op aan, zoals de series Doblo en Rino.

 

XXL

Een andere trend van het moment zijn grote tegels. Hier geldt steeds vaker het motto: hoe groter, hoe beter. Niet alleen op de vloer, maar ook juist op de wand. Zelfs in kleine ruimtes zorgt dit voor een optisch groter effect. JOS. heeft in de series Doblo en Rino meerdere tegels in de maat 60×60 in haar assortiment.

 

Warme houtlook

Mooi in combinatie met bovenstaande trends is een warme houtlook. Maar ook zeker alleen zorgt hout voor een warm en sfeervol tintje in je badkamer. Zo kom je echt tot rust in je badkamer. En met de natuurgetrouwe houttegels van JOS. profiteer je ook van de voordelen van keramische tegels. Makkelijk in onderhoud, nagenoeg slijtvast en meer dan geschikt voor in de badkamer.
JOS. biedt alleen kwalitatief hoogwaardige tegels die voldoen aan alle gestelde normen die gelden voor de Europese Unie. Daarbij biedt JOS. alleen die tegels welke altijd voldoen aan de juiste eigenschappen. Dat wil zeggen dat elke tegel voor elke ruimte en toepassing, die JOS. op deze website toont en adviseert, meer dan geschikt is. Zekerheid die we met JOS. onderbouwen met uitgebreide productspecificaties.

We horen je denken, kwaliteitsproducten met zulke zekerheden dat betekent ook een serieuze prijs. JOS. is ook serieus. En wat dat betreft zul je steeds weer aangenaam verrast zijn. En blijven! Met JOS. houden we ons aan de eigen woorden; “Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn”.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet meer weg te denken in deze tijd. En dat willen wij met JOS. ook niet. Tegels zijn een heel eerlijk product. Gemaakt uit de vier elementen aarde, water, lucht en vuur zijn tegels bijzonder duurzaam. Ook in gebruik. Indien de verschillende adviezen ten aanzien van verwerking en onderhoud goed in acht worden gehouden kun je met tegels tientallen jaren vooruit.
JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis! Genoemde producten zijn verkrijgbaar bij de talrijke JOS. verkooppunten. Ook bij jou in de buurt.