Tegelsconcept levert kwalitatieve tegels tegen de laagste tarieven. Voor ieder consument hebben wij een tegelsoort in voorraad. Bent u op zoek naar een klassieke model of een unieke tegelsoort? Bij ons bent u bij het juiste adres.

Tegelsconcept.nl beschikt over alle A-merken voor de tegelplaatsing. Onze collectie tegels bestaat uit merken, zoals Marazzi, Cotto D'Este, Veneto Design, Douglas & Jones, Flaviker, Mosa of Casa Dolce Casa. Kortom, u heeft een ruime keus uit tegelsoorten. Daarnaast leveren wij onze tegels tegen betaalbare prijzen. Hier vindt u de benodigde informatie over de Cerabati wandtegels.


Cerabati wandtegels- Franse veelzijdige tegel

Cerabati is een tegelmerk uit Frankrijk die gespecialiseerd is in wand- en vloertegels. Cerabati wandtegels zijn tegels waar veel onderzoek naar is gedaan om met behulp van nieuwe innoverende technieken hoogwaardige tegels aan te bieden. Hierdoor hebben zij in Frankrijk de leiding genomen op de tegelmarkt. Cerabati houdt zich bezig met trends en lifestyle. Cerabati wandtegels zijn tegels die met de tijd meegaan. Design en materiaal worden telkens vernieuwd en verbeterd zodat de klanten 'het beste van het beste' kunnen krijgen. Zij hebben een goede reputatie opgebouwd in de keramische wereld van tegels.

Cerabati wandtegels kunnen uit keramiek bestaan, maar ook uit alle andere materialen. Om aan de hedendaagse kwaliteit te voldoen hebben de makers telkens optimaliserende onderzoeken gedaan. En het werkt! Want ook vandaag kunnen wij zeggen dat de Cerabati tegels voorzien zijn van de beste kwaliteit.


Heeft u interesse in een Cerabati wandtegels of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u toe aan nieuwe, verfrissende tegels? Wellicht zijn deCerabati wandtegels wat voor u. Om inspiratie op te doen, kunt u langs komen bij onze showroom. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ons een e-mail versturen. Kom langs om één van onze adviseurs te spreken, want zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.