Wandtegels

Wandtegels zijn in uiteenlopende materialen, patronen, stijlen, kleuren en formaten verkrijgbaar.

Tegelsconcept.nl heeft ook een ruime keuze in zogenaamde geslepen / gerectificeerde tegels in vele formaten en diverse (handgeschilderde) decors en strippen. Het formaat van wandtegels is de laatste jaren steeds groter geworden. Dit heeft tot gevolg dat het uiterlijk van deze tegels compleet is veranderd.

Tegelsconcept.nl biedt u met zorg geselecteerde wandtegels. Als wandtegelspecialist werken wij graag met diverse stijlen, kleuren en bijzondere vormen.

 

Deskundig advies

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen.

 

Nieuwe vloerenshowroom

In onze ruime nieuwe vloerenshowroom vindt u grote vloervlakken die uw keuze enorm vereenvoudigen.

 

Tegels in alle prijsklassen

Bij Tegelsconcept.nl vindt u binnen elk budget de juiste tegel. Kijk rond op onze website of bezoek onze showroom. Wandtegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te reinigen en worden dan ook veelal gebruikt in badkamers, keukens en toiletten. Er zijn verschillende soorten op het gebied van formaten, kleuren en dessins en kwaliteit.

Duurzaamheid en slijtageklasse

Wandtegels zijn alleen geschikt voor de wand en kunnen niet op de grond gebruikt worden, ook niet de duurdere varianten. Ze hebben namelijk een minder sterke glazuurlaag dan vloertegels en de kans op slijtage is veel groter. Bij tegels praat men dan ook over slijtageklassen en de varianten voor de muur behoren normaliter tot de klassen 1 en 2, terwijl die voor de vloer minimaal in klasse drie zullen moeten vallen. Vloertegels kunnen overigens wel voor de wand gebruikt worden.

 

Wandtegels

Gaat u voor de tijdloze schoonheid van natuursteen of voor de vele variaties die mogelijk zijn met keramische tegels? Voor ieder interieur en budget zijn er tegels beschikbaar, maar waar dient u aan te denken bij het kiezen van een tegel? 

 

 

Wandtegels tegen de goedkoopste prijs.


Vanuit voorraad kunnen wij tegen de goedoopste prijs de witte wandtegels aanbieden. Wij hebben wandtegels voor de keukens, badkamer, toiletten en voor de normale wanden. Wij bieden een brede collectie van keukentegels en badkamertegels voor de wanden. Tegelsconcept beschikt ook over wandtegels die de heritage stijl hebben. Wandtegels inde vorm van pilaren. Hiermee kunt u uw badkamer een stijl geven als of het marmer pilaren zijn, wandtegels beschikken ook over structuur waardoor het echt lijkt ook marmer.


Vloer en wand hoort bij elkaar, vandaar ook dat ze mixen en of de vloer door laten lopen op de wand. Maar los daarvan kunnen mensen de wandtegels mixen met een listello, mozaiek of natuursteen wandtegels gebruiken. Belangrijk is natuurlijk de wensen en meubels in de ruimte. Met natuursteen wandtegels in samenhang met de vloeren, kunnen wij een droom badkamer maken waar alles op maat is. Wij importeren de maatwerk natuursteen tegels uit buitenland, waardoor wij luxe badkamers voor goedkoop kunnen aanbieden. samen met een interieurarchitect kunnen we super badkamer ontwerpen en plaatsen. We beschikken over de juiste kennis en ervaring. Natuursteen wandtegels in getrommelde, gezoete, gepolijste en in geborstelde afwerking is bij ons verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.


 


Bij de kleur van de meubel of een wastafel wordt een tegen kleur gebruikt voor op de wand.


Je kan ook de kleur van de vloer als listello’s, stroken, profielen en of als mozaiek terug laten komen op de wand. Wij bieden een brede mogelijkheid om verschillende mogelijk heden naar voren te brengen. We hebben voor de wanden wandtegels die perfect geretificeerd zijn en zowel ook die nietgerectificeerd zijn. Goedkoop wandtegels hebben we ook zoals een 30x60 cm witte gepolijste tegel. Wandtegels in Natuursteen vanaf 10x10 cm tot 30x60 cm in verschillende afwerkingen.


Wij zijn zeer goed met de Rak, Marazzi, Metropol, Venis, Atlas Concorde, Buchtal, Sphinx en Mosa wandtegels met de bij behorende wandstroken en mozaieken en speciale decoratief wandtegels die met de andere wandtegels matchen.


Door onze directe import en goede contacten kunnen wij de wandtegels goedkoop aanbieden.