Wandtegels

 

Tegels in alle prijsklassen

Bij Tegelsconcept.nl vindt u binnen elk budget de juiste tegel. Scroll verder om ons uitgebreide assortiment te bekijken, of bezoek onze showroom. Onze wandtegels voor badkamer, keuken en toilet zijn gemakkelijk te reinigen. Er zijn verschillende soorten op het gebied van formaat, kleur, dessins en kwaliteit.

Tegelidee: bij de kleur van een meubel of wastafel wordt een contrasterende kleur gebruikt voor op de wand.

Wandtegels badkamer

Tegenwoordig is er heel veel mogelijk op het gebied van tegelpatronen in de badkamer. De tijd van de 'standaard' badkamer is voorbij.

 

Combineer naar hartelust

Veel mensen kiezen er bij de aanschaf van nieuwe tegels voor om zelf tegelkleuren en formaten te combineren. Zo kunt u:

  • tegels laten verspringen
  • verschillende kleuren combineren
  • verschillende formaten combineren
  • een decoratieve rand tussen de tegels plaatsen
  • mozaïektegels uitkiezen
  • natuursteen-elementen toevoegen

U kunt ook de kleur van de vloer als listello’s, stroken, profielen en of als mozaiek terug laten komen op de wand. Dit zorgt voor een mooi geheel.

 

Wandtegels

 

Less is more

Ook een simpele wand in een enkele stijl kan heel mooi en rustgevend zijn! Lichte tinten aan de wand doen de badkamer groter lijken, zeker in combinatie met grote vloertegels. Eenheid zorgt voor een frisse uitstraling.

 

Wandtegels badkamer hulp

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle trends en beschikbare tegels. Ze denken graag met u mee bij de inrichting. Kom langs in onze showroom of bel naar 030-238 4007


Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met hun deskundige advies


Goedkoopste witte wandtegels

Vanuit onze voorraad kunnen wij tegen de laagste prijs witte wandtegels aanbieden. Wij hebben wandtegels voor:

  1. keuken
  2. badkamer
  3. toilet
  4. andere wanden binnenshuis

 

Keuken of badkamer inrichten

Belangrijk bij de tegelkeuze zijn natuurlijk uw wensen met betrekking tot de meubels in de ruimte. Wij kunnen badkamers en keukens op maat maken, bijvoorbeeld met natuursteen.

 

Waarom zijn onze natuursteen wandtegels zo goedkoop?

Wij importeren de maatwerk natuursteen tegels uit het buitenland, waardoor wij luxe badkamers goedkoop kunnen aanbieden. Samen met een interieurarchitect, en uiteraard uw eigen ideeën en wensen, kunnen we een superbadkamer of -keuken ontwerpen en plaatsen.

Verkrijgbaar bij TegelsConcept: Natuursteen wandtegels in getrommelde, gezoete, gepolijste en geborstelde afwerking.

 

Heritage wandtegels

Tegelsconcept beschikt ook over wandtegels in heritage stijl. Dit zijn speciale tegels in de vorm van pilaren. Hiermee krijgt uw badkamer een marmerachtige uitstraling. Deze tegels beschikken ook over een structuur die erg op marmer lijkt.


Tegelformaten

Qua afmetingen is veel mogelijk. Een 30x60 cm witte gepolijste tegel is slechts een enkel voorbeeld uit een zee aan mogelijkheden. Wandtegels in natuursteen leveren wij vanaf 10x10 cm tot 30x60 cm in verschillende afwerkingen.

Meer weten? Bel 030-238 4007