Sphinx tegels

Tegelsconcept.nl verkoopt luxe Sphinx tegels. Dit is een bedrijf die disrtibueert en verkoopt. Het is een merk met een goede naam in de markt. Designtegels met een duurzaamkarakater dat is wat sphinxtegels uitstraalt.

 

Alle Sphinx tegels op een rij:

 • Sphinx Amby: Dit zijn onverglaasde reliëf vloertegels in grijs en antraciet, met bijpassende mozaïektegels en plinten. Geschikt voor zowel intensief projectgebruik, als voor de particuliere badkamer, woonkamer en keuken. Sphinx Amby is prima te combineren met de tegelserie Sphinx Elements.
   
 • Sphinx Belvedere: Deze moderne tegels en tegelstroken voor luxe toepassingen zijn er in de tijdloze, natuurlijke kleurvarianten white, graphite, elephant, light grey, grey, black, cream, beige, brown en chocolate. De tegels zijn speciaal geschikt voor intensief (project)gebruik en toepasbaar als vloer en wand. Compleet met Belvedere tegelstroken, mozaïeken en decortegels, die evenals de 60x60 cm basistegels zijn gerectificeerd t.b.v. plaatsing met smalle voegen.
   
 • Sphinx Bellevue: Basistegels in zacht mat kalkzandsteendesign in de kleuren witgrijs en beigebruin. Bijpassende loofdecoraties geven het geheel op subtiele wijze een moderne look. De wandtegels leverbaar in 30x40 cm, de vloertegels in 30x30 cm.
   
 • Sphinx Quartier: Tegels geinspireerd op het oude stadsdeel Wyck te Maastricht. Quartier van sphinx zijn leverbaar in de kleuren/afwerkingen 4700 vlak, 4705 relief, 4710 vlak en 4715 relief. Tevens zijn er murreto's/tegelstroken in verkrijgbaar.
   
 • Sphinx Elements: Strakke wandtegels in wit en crème, te verkrijgen in diverse formaten en uitvoeringen. Bij uitstek geschikt om te combineren met de vloertegelseries Stone, Metallics en Belvédère en hun bijpassende accessoires. Deze tegels zijn in gerectificeerde en standaard uitvoering leverbaar.
   
 • Sphinx Metallics: De tegels van metallic met de uitstraling van echt metaal, zijn toepasbaar op de vloer en de wand. Vlekbestand, krasvast, 100% vorstbestendig en met een mooi design natuurlijk. Elke verandering van positie en lichtinval een ander beeld oplevert. Sphinx Metallics is ook leverbaar in tegelstroken en mozaïektegels.
   
 • Sphinx Fresco: Tegels die je weer terug brengen naar Rome: Kalkzandsteenachtige basistegels met bijpassende accessoires en vloertegels in Blauw, Geel, Cotta en Crème.
   
 • Sphinx Spectrum Multicolour: Keramische wandtegels en vloertegels, geïnspireerd door pure vormgeving, kleur en functionaliteit. De extra rechthoekige tegelrandafwerking komt tot uiting in een uiterst strakke vormgeving van het tegelwerk. De tegels zijn opgebouwd uit een logisch systeem van kleurtrappen, met in elke kleurtrap bijpassende vloertegels in twee formaten. Onder andere geschikt voor projectmatige toepassingen. Deze serie is voorzien van tegelhulpstukken voor een verlaagde douchevloer.
   
 • Sphinx Pulpis: Gemarmerde hoogglans wandtegels met bijpassende tegelstrippen en vloertegels, samengevoegd tot een romantisch geheel met een uiterst luxe uitstraling.
   
 • Gemarmerde wandtegels van hoogglans met bijpassende vloertegels en tegelstrippen, samengevoegd tot een romantisch geheel met een luxe uitstraling.
   
 • Sphinx Tradition: De befaamde metrotegel, erg populaire tegel want deze wordt het meest toegepast als keukentegel of voor een klassiek toilet. Afgestemd op de gangbare keukenkleuren Wit G07500, Zwart G07300, Pergamon G7225 en Vanille G67240. De tegels zijn leverbar in 10x20 cm.
   
 • Sphinx Stone: Tijdloze, hardstone look tegels in de kleur zwart en antraciet, voor de vloer en de wand. te verkrijgen in zowel standaard als gerectificeerde uitvoering, met decoratiestrips en verschillende mozaïeken. Deze Sphinx Stone tegels kunnen in de badkamer, toilet en keuken worden gebruikt.
   
 • Sphinx Cotto Hexagon: op de site van sphinx tegels kunt u informatie vinden over de nieuwste tegels van Sphinx met een hexagon (zeshoekige) vorm voor wand en vloer.
   
 • Sphinx Ceramique: Dit is een uitgebreide tegelserie van sphinx die niet alleen mooie grote vloertegels van 60x60 cm heeft maar ook wandtegels van 20x60 je unieke combinaties mee kan maken.
   
 • Sphinx Campagne: Een verfrissend tegel keuzepakket voor de projectmatige (woning)bouw, gebaseerd op 4 moderne natuurtinten vloertegels en accessoires, gecombineerd met wandtegels in crème en wit. Vloertegels zijn standaard antislip R10/A+B en compleet met bijpassende hulpstukken voor een verdiepte douchevloer. Te leveren in de kleuren Chocolate, Elephant, Olive en Graphite.
   
 • Sphinx Concrete: Sphinx zijn nieuwste betonlook tegels

Heeft u interesse in de Sphinx tegels? Tegelsconcept.nl raadt u dan aan om een online offerte aan te vragen. Wij raden het aan om van te voren contact op te nemen zodat wij van de Sphinx een monster kunnen bestellen om aan u te laten zien, niet alle tegels zijn aanwezig in ons pand.