Mosa Tegels Foxtrot

Mosa Tegels Foxtrot

Mosa is een bekend merk tegels-concept. Niet alleen hebben wij elk type van Mosa die zij ooit gemaakt hebben maar wij bieden de Mosa tegels ook met de mooiste prijzen. De Mosa Tegels Foxtrot is een ontwerp dat ook aandacht verdient. Elke tegel heeft zijn verhaal en deze tegel is gemaakt zorg. De Mosa Tegels Foxtrot is een prachtig design dat zowel binnen als buiten zijn plek kan vinden. Het is een tegel dat leverbaar is in verschillende kleuren en dat is iets dat bij deze types niet veel voorkomt.

Over Mosa Tegels Foxtrot

De Mosa Tegels Foxtrot is een echte aanrader voor de mensen die houden kwaliteit en duurzaamheid in één. Natuurlijk onderscheidt deze tegel zichzelf wel door zijn unieke eigenschappen maar het zou zo ook gecombineerd kunnen worden met andere tegelsoorten of merken het idee om een eigentijdse look te creëren.

Wij van tegels-concept bieden uw elk ontwerp. Let wel op dat er bepaalde ontwerpen zijn die alleen op aanvraag tentoon gesteld kunnen worden doormiddel van een monster. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven van welk soort u wat zou willen zien en welke kleur of materiaal u dan zou willen. Wij zullen het dan voor u aanvragen zodat u het kunt bekijken. Het is mogelijk om meerdere monsters tegelijkertijd aan te vragen van verschillende merken, kleuren, materialen en afmetingen. Onze adviseurs zijn u graag van dienst. De showroom zit daarintegen ook vol met verschillende modellen dus het zou ook gewoon zo kunnen zijn dat het type die u aanvraagt al in ons bezit is.

Tot slot..

Heeft u interesse in dit product of wilt u weten wat de moglijkheden zijn? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar en via de mail, u kunt gerust langs komen en met onze adviseurs spreken want zij helpen u graag.
 

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie