Mosa Greys

Mosa Greys

De Mosa Greys collectie biedt een palet van in totaal twaalf grijstonen, gegroepeerd in drie ‘grijs’-richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs. Elke groep bestaat uit vier kleuren grijs in afgewogen stappen van licht naar donker. Met deze keuzemogelijkheden biedt de Greys serie de neutrale basis voor interieurs en exterieurs in een persoonlijke kleursfeer en uitstraling. Door de geslepen kanten van het luxe formaat 60 x 60 cm is een strakke voeg vanaf 2 mm mogelijk.

De collectie Greys in het luxe formaat 60 bij 60 centimeter biedt een palet van in totaal twaalf grijstonen. Deze grijstonen zijn gegroepeerd in drie ‘grijs’-richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs.

Elke groep bestaat uit vier kleuren grijs in afgewogen stappen van licht naar donker. Met deze keuzemogelijkheden biedt Greys de neutrale basis voor interieurs en exterieurs in de gewenste kleursfeer en uitstraling. De optiek van deze ongeglazuurde tegels vertoont een natuurlijke matheid in steeds zeer subtiel wisselende ingetogen kleurschakeringen.

Door de geslepen kanten van het formaat 60 bij 60 centimeter is een strakke voeg vanaf twee millimeter mogelijk.

Een wand- en vloertegel-concept in warme en koele wit- en grijstonen. Een nieuw en ongewoon formaat wandtegel van Mosa: 15 bij 30 centimeter. Door een horizontaal strokende toepassing wordt de ruimtelijke werking sterker. Vier kleuren warm en koel, wit en grijs. Er is keuze tussen matte en glanzende wandtegels. De ongeglazuurde vloertegels van 30 bij 30 centimeter sluiten in formaat en kleur perfect aan bij dit nieuwe formaat wandtegel.

De serie Greys van Mosa biedt in het formaat 60x60cm een twaalftal grijstinten. Greys is te verkrijen in koel, warm en mosgrijs. Per kleurgroep zijn er 4 tinten te verkrijgen.

Door de strakke kanten is Mosa Greys met een minimale voegbreedte te verwerken. Mosa Greys tegels worden gebruikt als badkamertegels en toilettegels. Tevens kunt u er schiiterende tegelvloer in uw huiskamer meer creeeren.

Offerte aanvragen

Wilt u de Mosa Greys graag aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan op onze website. Er wordt acuut gehandeld naar aanleiding uw aanvraag.

 

Meer informatie?

Heeft u nog andere vragen over deze tegelserie van Mosa of wilt u graag een monster hebben van een tegelserie die momenteel niet in onze showroom staat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. Ons team van Tegelsconcept staat voor u klaar en adviseren u over de juiste producten, zodat u eindeloos kan genieten van uw tegels.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie