Mosa Globalgrip

Mosa Globalgrip


Offerte aanvragen

Wilt u de Mosa Colors graag aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan op onze website. Er wordt acuut gehandeld naar aanleiding uw aanvraag.

De Mosa Globalgrip is een extrevagant design dat past bij de elke woning. Het is een kwalitatief sterke tegelsoort die lang mee gaat. De Mosa Globalgrip is in meerdere kleuren te verkrijgen en word ook verkocht als mix-tegel. Sommige mensen vinden het leuk om tegel soorten te combineren met elkaar. De tegels van Mosa zijn heel divers en elk design heeft zijn eigen kenmerken. Bij de Mosa Globalgrip is het zijn dynamica en design. De tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De tegels zijn te verkrijgen in wand- en vloertegel soort. Alle adviseurs bij de showroom kunnen u zodanig van dienst zijn zodat de keus makkelijker zal zijn voor u. De specialisten van Tegels-Concept zijn compleet gericht op klanttevredenheid.

Tegels-Concept staat klaar voor u om u zodanig te adviseren en ondersteunen bij het maken van een keus voor een goede tegel. Alle specialisten zijn wijs als het gaat om de producten die wij in de showroom bieden en alle producten die onze merken bieden. Een tegel is straalt heel weinig uit als het er maar één is. Wij begrijpen volkomen dat er bepaalde mensen die het niet kunnen visualiseren dat die bepaalde tegel bij hun op de vloer staat. Voor die mensen hebben wij een aantal test vloeren aanwezig in de showroom. Deze vloeren zijn voor de klant ontworpen zodat zij de vloeren kunnen bekijken en zien of het echt aantrekkelijk voor hun is om aan te schaffen.

Meer informatie?

Heeft u nog andere vragen over deze tegelserie van Mosa of wilt u graag een monster hebben van een tegelserie die momenteel niet in onze showroom staat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. Ons team van Tegelsconcept staat voor u klaar en adviseren u over de juiste producten, zodat u eindeloos kan genieten van uw tegels.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie