Mosa Combisol


Mosa Combisol


De Mosa Combisol is een prachtig design met zijn eigen unieke eigenschappen. De Mosa Combisol is een antislip vloertegel van Mosa. Deze tegel heeft een duurzaam en vertrouwbare uitstraling. wij bieden van de Mosa Combisol verschillende kleuren aan. Het is een tegel met veel voordelen en is goed voor in uw woning.

Wij bieden onder andere de kleuren:

  • Grijs
  • Bruin
  • Geel


Offerte aanvragen

Wilt u de Mosa Combisol graag aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan op onze website. Er wordt acuut gehandeld naar aanleiding uw aanvraag.

 

Meer informatie?

Heeft u nog andere vragen over deze tegelserie van Mosa of wilt u graag een monster hebben van een tegelserie die momenteel niet in onze showroom staat? Neem dan contact met ons op via de e-mail, wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken op 030-238 40 07 tussen 09:00 en 18:00 van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 tot 17:00 en zondag zijn wij gesloten. Ons team van Tegelsconcept staat voor u klaar en adviseren u over de juiste producten, zodat u eindeloos kan genieten van uw tegels. Wij hebben deskundige specialisten aanwezig die u zodanig kunnen informeren zodat u een helder beeld kan kweken van de beschikbare service, producten en diensten.


Gerelateerde producten

Naast de Mosa Combisol hebben wij ook heel veel andere Mosa series in ons assortiment. Het is mogelijk om daar ook een kijkje bij te nemen. Wij hebben hier een aantal soorten op een rijtje gezet.

De Mosa series bestaan onder andere uit:


 

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie