Dura Tiles vloertegels

Dura Tiles vloertegels - De vloertegels van dit merk zijn van hoge kwaliteit. Het zijn vloertegels die veel wrijving aankunnen en daarom wel tegen een stoot kunnen. Vloertegels zijn kostbare producten en daarom is het ook normaal dat mensen vaak wat meer rondkijken voordat zij een aankoop doen. De vloertegels van Dura Tiles vloertegels zijn prachtig voor in elk huishouden. De kleuren zijn simpel en storen niet wanneer u ervoor kiest om uw huis om te gooien naar een andere kleur. er is ook rekening gehouden met de tinten die bij de meeste huishoudens van toepassing is. De één houdt bijvoorbeeld van donkere tinten en de ander neigt meer naar de lichtere tinten.

Elke woning heeft zijn eigen unieke punten en dat komt door dat elk mensen een andere mening heeft van hoe een huis ingericht moet worden. Het is mogelijk om bij elke leverancier advies op maat te krijgen zodat het precies is als hoe u wilt, maar eerlijk is eerlijk elk product aanpassen naar de wens van de klant is alleen mogelijk als u bereid bent een andere prijs te betalen voor het product. Dura Tiles vloertegels bestaat in veel soorten en maten en wij hebben hier een kleine greep uit hun assortiment voor u op een rijtje gezet.

Dura Tiles vloertegels heeft onder andere:

  • Nuvola Grey
  • Nuvola Antracita
  • Garagetegel grain matgrey
  • Brux Black
  • Glossy Pergamon
  • Loft serie verglaasde antracite, grijs, bruin

Alle Dura Tiles vloertegels tegels zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Wij van tegels-concept bieden uw elk ontwerp. Let wel op dat er bepaalde ontwerpen zijn die alleen op aanvraag tentoon gesteld kunnen worden doormiddel van een monster. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven van welk soort u wat zou willen zien en welke kleur of materiaal u dan zou willen. Wij zullen het dan voor u aanvragen zodat u het kunt bekijken. Het is mogelijk om meerdere monsters tegelijkertijd aan te vragen van verschillende merken, kleuren, materialen en afmetingen. Onze adviseurs zijn u graag van dienst. De showroom zit daarintegen ook vol met verschillende modellen dus het zou ook gewoon zo kunnen zijn dat het type die u aanvraagt al in ons bezit is.  

Heeft u interesse in dit product of wilt u weten wat de moglijkheden zijn? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar en via de mail, u kunt gerust langs komen en met onze adviseurs spreken want zij helpen u graag.