Tegelsconcept levert kwalitatieve tegels tegen de laagste tarieven. Voor ieder consument hebben wij een tegelsoort in voorraad. Bent u op zoek naar een klassieke model of een unieke tegelsoort? Bij ons bent u bij het juiste adres.

Tegelsconcept.nl beschikt over alle A-merken voor de tegelplaatsing. Onze collectie tegels bestaat uit merken, zoals Marazzi, Cotto D'Este, Veneto Design, Douglas & Jones, Flaviker of Mosa. Kortom, u heeft een ruime keus uit tegelsoorten. Daarnaast leveren wij onze tegels tegen betaalbare prijzen. Hier vindt u de benodigde informatie over de Casa Dolce Casa vloertegels.

 

Casa Dolce Casa tegels- Geïnspireerd door passie

Casa Dolce Casa vloertegels zijn afkomstig van één van de jongste fabrieken in Italië. Doordat zij niet lang op de markt zijn, vallen zij vooral op door hun uitdagend en gewaagde uitstraling. Door hun doorbraak met de Flagstone en l'Argille serie hebben zij een regelrecht succes behaald op de markt. Ze waren op hetzelfde niveau als één van de tegelmerken die destijds bovenaan de markt stonden. De kwaliteit van de vloertegels is uitstekend. Casa Dolce Casa vloertegels zijn keihard en bijna niet te breken.

"Kortom, Casa Dolce Casa vloertegels staan voor kwaliteit"


Er zijn veel soorten Casa Dolce Casa tegels. Alles is leverbaar. Ongeacht wat uw keuze ook is, wij kunnen elk type aan u leveren. Zelfs de Casa Dolce Casa vloertegels die niet bekend zijn in de Nederlandse markt. Casa Dolce Casa is een echte aanrader al u op zoek bent naar tegels die wel tegen een stootje kunnen. Tegels horen lang mee te gaan en dat is één van de sterkste eigenschappen van de Casa Dolce Casa vloertegels.


Heeft u interesse in een Casa Dolce Casa tegels of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u toe aan nieuwe, verfrissende tegels? Wellicht zijn Casa Dolce Casa tegels wat voor u. Om inspiratie op te doen, kunt u langs komen bij onze showroom. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ons een e-mail versturen. Kom langs om één van onze adviseurs te spreken, want zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.