Welkom op de website van Tegelsconcept. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de agrob buchtal tegels. Natuurlijk is dit een prachtig design en raadden wij het u zeker aan om dit product aan te schaffen, maar vergeet niet dat wij ook andere merken hebben waaronder de RAK, Sphinx, Ariostea Ultra, Brix, Eermes, Halcon, Kronos, La Fabbrica, Mosa, Venis en veel meer.. Wij hopen dat u voldoende geïnformeerd zult zijn na het lezen van onze pagina over de agrob buchtal tegels.

Agrob Buchtal tegels

Deutsche Steinzeug is één van de meest heersende producten in tegels. Zij hebben Agrob Buchtal tegels, dit is een keramisch tegelmerk dat in het assortiment zit voor al een lange tijd. Het is een prachtig en innovatief design die ervoor zorgt dat de ruimte meteen verrijkt wordt met een fijne sfeer. Er zijn versies van de Agrob buchtal tegel.

Dit zijn de eigenschappen van de Agrob Buchtal tegel. De Agrob Buchtal tegel bestaat uit:

  • Design elementen voor openbare ruimtes zoals skateparken, winkelcentrums en gebouwen Keramische industrie tegels.
  • Speciaal voor industriewerkzaamheden waarbij slipweerstanden aan bod komen
  • Tegelsystemen die het ontwerpen van trappen, tegelplinten en randen makkelijker maken
  • Verschillende maten en kleuren voor zowel de wand als vloer
  • Laser-absorberende tegels tegels voor oppervlakten, douchebaktegels en speciale oplossingen voor het binden van tegels
  • Speciale antisliptegels voor zwembaden bijvoorbeeld.

Bent u al uit over uw keus? Vul dan een offerte in via onze offerte aanvraag pagina. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij het graag! U kunt contact met ons opnemen via het nummer 030-2384007 of via onze e-mail info@tegelsconcept.nl. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00. Zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 open en u kunt natuurlijk ook gewoon langskomen als u dat wilt. Dan kan in Utrecht bij het Zonnebaan nummer 10.