Tegelsconcept heeft brede collectie in alle vloertegels.

A kwaliteit Top merken onder andere Ariostea, Sant Agostino, Apavisa, Aparici, Kerlite, Venis, Viva, Douglas & Jones, Marazzi, Cerdisa, La Fabbrica, Seranit, Rex, Mosa, Atlas Concorde en Cotto D'este zijn een paar uit onze collectie.Tegelsconcept levert vloertegels in natuursteen en in keramiek. Wij kunnen elke merk tegels offereren, aarzelt u niet om offerte aan te vragen of langs te komen in onze showroom in Utrecht om de collectie te zien. Zie hieronder een aantal merken tegels uit onze assortiment.
 

Vloertegels worden duurzamer


Vloertegels worden beter van kwaliteit en harder. Veelal is de innovatie om grotere tegels te maken in 8 tal soorten basis kleuren en de zelfde soorten in andere afmetingen aan te bieden. Zoals bij Mosa zie je vloertegels ook aan de wand als een soort wandtegel maar dan ook als in stroken. De zelfde kleur van vloertegels zie je ookaan de wand als wandtegels maar ook in de badkamer als badkamertegels naar voren komen. Mosa is hier goed in.  De vloertegels worden vanuit de fabriek gezaagd in stroken voor de wand als wandtegels met een breedte van 60 cm. Meeste keramische vloertegels worden op het moment in de maat 60x60 cm verkocht, vandaar ook dat de stroken er goed bij past met een breedte van 60 cm. Wij beschikken een groot assortiment in de maten 60x60 cm en ook veel van Mosa. Komt u naar onze showroom om te zien wat we voor u kunnen betekenen
 

Natuursteen als vloertegel is karakter vol en authentieker.

Vloertegels in natuursteen wordt veel gebruikt door mensen die iets meer willen dan een keramische tegel. Dit komt door omdat natuursteen veelal in lichtere kleuren zoals klassiek travertin meer warmte straald en mensen de Belgische hardsteen mooier vindt dan een keramische tegel. Er wordt dan ook niet bij stil gestaan voor de onderhoud en schoonmaak van de natuursteen. Natuursteen heeft direct met een cultuur te maken van een regio, veelal worden de kleuren die ouds af gebruikt zijn in die regio het meeste ook nu toegepast. Kijkt u maar naar Nederland van vroeg af aan de Belgische hardsteen.