Yurtbay

Yurtbay

Gespecialiseerd tegelbedrijf Yurtbay


Yurtbay combineert de beste eigenschappen van keramiek, technologie en estetiek. Jaren ervaring en een specialistisch team zorgt ervoor dat Yurtbay een gevestigd merk is geworden in de tegelindustrie. Yurtbay is een topmerk dat altijd voldoet aan internationale standaarden.

Van design tot applicatie: Yurtbay voert alle niveaus van het productieproces zelf uit. Gebruikmakend van technologie streven we naar perfectie en beschermen we het milieu.

Yurtbay heeft meer dan 50 jaar ervaring met keramiek. Met de juiste technische middelen, onze betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en team van experts komen wij tot de beste tegels die er zijn. Wij maken keramiektegels uit liefde, met een vleugje technologie en estetiek. Wij laten ons graag inspireren door de natuur, en zitten tegelijkertijd helemaal op een lijn met de hedendaagse wensen en verwachtingen.


Soorten Yurtbay tegels

In het assortiment zitten zowel witte tegels als tegels met bijvoorbeeld een marmerstructuur. De opbouw binnen het programma loopt van 20x25 cm tot 30x60 cm in verschillende uitvoeringen en kleuren. Het assortiment bestaat uit de volgende tegelstijlen:

  • klassiek
  • modern
  • natuurlijk
  • mozaiek

De tegels zijn verkrijgbaar in de mooiste structuren, zoals hout, digitaal of graniet en in allerlei verschillende maten. Yurtbay tegels zijn geschikt voor zowel vloer als wand. Zo zorgt u voor een ruimte die eenheid uitstraalt, waarin alles bijpassend is.

 

Tegels in één kleur of multicolor

Yurtbay levert zowel tegels in een enkele kleur als tegels met verschillende soorten kleuren in één. Houdt u meer van pastel? Of gaat u liever voor opvallende kleuren? Met de tegels van Yurtbay zit u altijd goed.

 

Offerte aanvragen

Wilt u graag Yurtbay tegels aanschaffen? Vraag dan een offerte aan op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Neem contact op voor Yurtbay tegels

U wilt natuurlijk de tegels die precies bij u passen. Omdat Yurtbay zo'n grote verscheidenheid aan tegels biedt, van klassiek tot modern, zit er altijd wel wat voor u tussen. Wilt u de tegels graag zelf bekijken? Kom dan eens langs in de showroom van Tegelsconcept in Utrecht. Voor al uw vragen kunt u ons natuurlijk ook even bellen op 030 - 238 40 07 of een mailtje sturen naar info@tegelsconcept.nl
 

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie