VT Wonen tegels

Met VT wonen tegels geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling. Natuurlijk erg praktisch en easy-to-clean, maar ook erg sfeervol en vol karakter. Dus zijn ze écht overal in je huis welkom. Niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook in de woonkamer of zelfs de slaapkamer.


VT Wonen tegels

 

  1. Omdat … je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft
  2. Omdat … je deze overal kunt toepassen, óók in de badkamer en keuken
  3. Omdat … de tegels er in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen zijn, van groot tot smal, van ruw tot glad
  4. Omdat … je kunt kiezen voor een bijzonder dessin als opmerkelijk, detail op je vloer of muur
  5. Omdat … de tegels allemaal zo mooi basic zijn

Mooimakers van Hollandse bodem voor wand of vloer, in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. Van groot tot smal, van ruw tot glad. Stoer retro, industrieel of juist huiselijk warm. Welke woonstijl ook bij je past.

VT Wonen is al jaren toonaangevend voor inspiratie en ideeën in en rondom het huis. Met de VTwonen huiscollectie wandtegels en vloertegels voor in de badkamer en keuken krijgt uw interieur een geheel eigen stijl.

De stylisten van Tegelsconcept hebben een collectie wandtegels en vloertegels voor in badkamer en keuken ontworpen met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. We zijn er trots op om exclusief VT Wonen leverancier te zijn van de vtwonen tegelcollectie in de regio.

VT wonen wandtegels en vloertegels zijn stuk voor stuk van dezelfde hoge keramische kwaliteit. In de VT wonen collectie zit grote variëteit in stijl en materiaal: van een klassieke tegel tot modern. Van houtlook tot betonlook tegels. Een kleurrijke wandtegel gecombineerd met een ingetogen vloertegel. Alle combinaties zijn mogelijk

In de woonkamer …

Ook in de woonkamer zijn vt wonen tegels meer dan welkom. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor een karaktervolle tegel uit de serie Hormigon in combinatie met speelse dessins of voor de natuurgetrouwe houtlookdessins van de serie Marwood. Levendig en warm qua uitstraling, maar met alle voordelen van tegels. Dus makkelijk en nagenoeg onverslijtbaar.

In de keuken …

Maak van je keuken een échte eyecatcher en kies voor een bijzonder accent op de wand. Mix & match diverse formaten, kleuren en dessins naar hartelust. Bijvoorbeeld de series Villa, Mediterranea of Neo. Of kies juist voor een rustigere structuurtegel of motief in één kleur. Zeker in combinatie met een vt wonen tegelvloer wordt je keuken een plaatje om te zien.

In de badkamer …

Of je nu een kleine of royale badkamer hebt, met vt wonen tegels maak je van baden een feestje. Durf ook in de badkamer te mixen en matchen met kleuren en dessins. Of kies juist voor dezelfde tegel van vloer tot wand. Dit gevoel van eenheid geeft je badkamer net even wat extra’s.

Profiteer van EXTRA voordeel op je nieuwe vtwonen tegels woonvloer! 3 Series in maar liefst 11 kleuren, de perfecte basis voor ieder interieur! Welke woonstijl kies jij?