Venis tegels

Toonaangevend tegelmerk.


Venis tegels zijn de crème de la crème op tegelgebied. Het merk is een onderdeel van de beroemde Porcelenosa Groep en biedt exclusieve wand- en vloertegels. Dankzij innovatieve technieken heeft Venis ook prachtige hout- en metallic look tegels in haar assortiment. De Spaanse tegelfabrikant Venis staat bekend om goede kwaliteit en vernieuwende producten. De tegels hebben een luxe uitstraling, wat verklaart waarom Venis hoog in de markt ligt.

 

Bijzondere collectie

Venis springt voort uit de ervaring die Porcelanosa Group heeft als fabrikant van keramische tegels. Daarom is het bedrijf verworden tot een mondiaal referentiepunt op het gebied van de productie van keramische en porseleinen wand- en vloertegels.

Dankzij de innovatieve geest kon het bedrijf aan de top blijven, het is een van de bedrijven waarvan de keramiekproducten het meest doorontwikkeld is op alle gebieden: van ontwerp, de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van het productieproces, tot aan de zoektocht naar nieuwe toepassingen in de hedendaagse architectuur.

 

Wat betekent Venis voor u

Bent u op zoek naar luxe tegels met bijzondere uitstraling? Dan vindt u bij Venis ongetwijfeld wat u zoekt. Tevens zijn Venis tegels onderling uitstekend met elkaar te combineren en u creëert een fraaie sfeer in elke ruimte. Venis vult ieder jaar opnieuw zijn collectie aan met nieuwe producten die een nieuwe vraag van de markt inlossen.


Offerte aanvragen

Wilt u van de scherpe prijzen genieten van Venis tegels? Vraag een offerte aan, door uw gegevens in te vullen en wij nemen uw aanvraag binnen een werkdag in behandeling.


Meer weten?

Voor meer informatie over de producten, neem dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar 030 - 238 40 07 of stuur een e-mail naar info@tegelsconcept.nl.

Onze showroom in Utrecht geeft u een goed idee van de mogelijkheden. Wij adviseren om onze showroom te bezoeken voor uitgebreidere informatie en u krijgt verdere advies over de toepassingsmogelijkheden van de Venis tegels.