Topcer vloertegels

Alle eigenschappen zitten vervat in de naam van het Portugese TOPCER. Keramiek van topkwaliteit: ijzersterke tegeltjes in verschillende - voornamelijk kleine - formaten, oppervlakteafwerkingen, vormen en bijpassende hulpstukken. TOPCER vindt voornamelijk zijn toepassing in de industrie, openbare gebouwen en op zwaar belopen plaatsen: stations, scholen en ziekenhuizen.
Door de vele vormen is het mogelijk om patronen te creëren.

Wij heten u welkom in de wereld van Topcer porselein tegels, waar unieke kleuren, vormen, texturen en afwerking onbeperkte combinatiemogelijkheden bieden en toegepast kunnen worden op zowel de wand als de vloer. Klassiek in een modern jasje.
Topcer tegels voldoen aan de hoogste normen met betrekking tot slijtage, anti-slip, zuur en vorstbestendigheid. Hierdoor zijn de tegels ook zeer geschikt voor toepassing in industrie, openbare gebouwen en op zwaar belopen plaatsen zoals restaurants, stations, scholen en ziekenhuizen. Maar uiteraard zijn de tegels ook zeer geschikt voor woonruimtes.
De tegels hebben de schoonheid en charme van het Victoriaanse tijdperk, met meer dan 60 “Victorian Designs and Borders”. Door de vele patronen is het mogelijk om de prachtigste creaties te maken.
Tegelsconcept levert een groot assortiment tegels van Topcer uit voorraad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 030 - 2384007

Op zoek naar de scherpste prijzen voor Topcer tegels in 2016? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte. Graag verwelkomen wij u in onze vernieuwde showroom in Utrecht. De koffie staat voor u klaar.

* * *

* = Verplicht veld