Tadino

Tadino

Dit zijn de nieuwste in innovatie op het gebied van tegels voor buitenshuis, zoals je voor- en achtertuin. Wanneer u aan een nieuwe tuin denkt dan wilt u gegarandeerd kunnen genieten. De eisen die u stelt zijn; ze moeten mooi zijn en ook mooi blijven. Deze wensen kunt u nu uit laten komen. De Tadino tegels hebben als belangrijkste eigenschap dat ze kleurvast, slijtvast, vorstbestendig, vuilwerend, gemakkelijk reinigbaar zijn. Kortom, alle eisen die u aan een tegel stelt, zijn verenigd in dit mooie kwaliteitsproduct. Deze keramische tegels zijn bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden, maar hebben een nog veel langere levensduur dan gebruikelijke tegels. De Tadino tegels zijn perfect voor als u een terras wilt bouwen.


Tadino tegels zijn gebakken tegels gemaakt van een mengsel van onder andere klei, zand en kleurstof. De vorm van de tegel wordt gemaakt in een mal. Onder hoge temperaturen worden de tegels gebakken. De uitstraling van de tegel wordt bepaalt door een print naar keuze. Met de huidige technieken is er een grote variatie aan printdesigns. De kans dat u een identieke tegel weer vindt is uiterst klein.


Om u een goede indruk te kunnen geven van kleuren en eigenschappen van keramisch tegels en om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u langskomen om onze showroom te bekijken. Een goede locatie waarbij u een grote collectie van Tadino tegels bij elkaar vindt. Uiteraard helpen wij u bij het selecteren van de juiste tegels en u kunt de overige mogelijkheden bekijken van onder andere tuinassecoires. Het is essentieel dat u de juiste keuze maakt met als resultaat dat u jarenlang geniet van een prachtige tuin met de kwaliteitstegels van Tadino. Tegelconcepts staat voor service, kwaliteit en een breedte aan assortiment. Heeft u een voorkeur voor een tegel, dan staan wij voor u klaar.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie