Sichenia

Sichenia

Mooie Sichenia tegels uit Italië

Sichenia is een Italiaanse tegelfabrikant, uit het ‘tegelhart’ van het land. Het bedrijf produceert hele natuurgetrouwe en gevarieerde tegels voor wand en vloer. Met prachtige designs zoals we gewend zijn van Italiaanse fabrikanten. De collecties worden regelmatig vervangen door nieuwe trends en kleuren, zodat er voor de eindgebruiker een ruime keuze is in de aangeboden programma’s.

Sichenia tegels komt uit Italië. Deze tegelfabrikant is begin jaren '70 begonnen in Fiorano Modenese en heeft momenteel 400 werknemers. Sichenia was één van de eerste tegelfabrikanten die verglaasde vloertegels produceerde. Ze zijn nu vertegenwoordigd in Australië, Europa, het Verre Oosten, het Midden-Oosten, Noord-Amerika. Sichenia tegels is voornamelijk gespecialiseerd in vloertegels en wandtegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, maar Sichenia maakt ook tegels voor buitenshuis en voor commerciële projecten.

Sichenia is gesticht in de jaren 70 en kende zoals de meeste fabrikanten een gestadige opgang. De twee grote fabrieken van Sichenia zijn gevestigd in Sassuolo en Fiorano Modenese. Het hoofdkwartier van Sichenia is gevestigd in de fabriek te Sassuolo. Door een gestuurd programma van investeringen maakt Sichenia hoogtechnologische en esthetische tegels. Dit programma van constante investering in kwaliteit en design zal Sichenia naar de toekomst loodsen.

Wanneer u op zoek bent naar een tegel van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling, dan is een tegel van Sichenia iets voor u. Deze Italiaanse fabrikant levert tegels met een zeer luxe uitstraling die ook nog eens uiterst duurzaam zijn. Deze tegels leveren wij in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. geschikt voor vloer, wand, keuken en badkamer. Bent u geinteresseerd in een mooie tegel voor in huis? Dan zijn Sichenia tegels iets voor u.

 

Ruim aanbod Sichenia tegels

Sichenia is een tegelmerk met een uitgebreide collectie. De collectie bestaat uit vloertegels en wandtegels. Ze hebben een enorme diversiteit aangebracht in de collectie. Hierdoor is er een mooi evenwicht ontstaan. Van heel strak tot rustiek. Wij hebben de beste soorten van Sichenia in de showroom voor u. Indien u een bepaald type op het oog heeft, neem dan contact met ons op per telefoon of email.

Door ons zeer ruime assortiment en het ruime aanbod in verschillende fabrikanten, hebben wij voor elke klant de perfecte tegel. Voor ieder interieur, elke stijl en elk type huis kunt u goed bij ons terecht. Ook kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Kom anders eens langs in onze ruime showroom, dan kunt u elke tegel goed bekijken en ziet u direct welke het meest geschikt voor u is.

 

Offerte Sichenia tegels

Vraag direct een offerte aan via ons formulier en wij zullen u snel te woord staan!

 

Koop Sichenia tegels bij Tegelsconcept

Sichenia tegel worden bij Tegelsconcept tegen zeer scherpe prijzen geleverd. Voor al uw vragen over Sichenia tegels kunt u bellen naar 030 - 238 40 07 of mailen naar info@tegelsconcept.nl Of u komt ze gewoon bekijken in onze showroom!

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie