Rak

Rak

De perfecte combinatie van elegantie en aantrekkelijkheid. Bij de plavuizenserie Gems gaat het om een ongeglazuurd, van dubbele laag voorzien porselein voor wand en vloer, binnen en buiten. Natuurlijk werkende steenaderen en fijne structuurafwijkingen benadrukken de oorspronkelijkheid van deze representatieve en zeer stijlvolle tegel. Indrukwekkend is ook de variabiliteit. Ten aanzien van het oppervlak kunt u een keuze maken uit meerder interessante structuren. Een breed palet aan tegelformaten en -vormen en bijbehorende combinatiemogelijkheden met mozaïeken vergroten de individuele toepassings- en vormgevingsmogelijkheden.
De Rak Gems tegelserie is een porcellanato vloertegel met een mat effect. Het is een populaire vloertegelserie in Nederland, leverbaar in diverse afwerkingen, zoals matt, polished en rustic. De vloertegelformaten zijn gerectificeerd. De meest populaire tegelmaten zijn 30x60 cm, 100x100 cm en 60x60 cm. Ook de Rak tegelstrokenmix wordt veel als bijpassende wandtegel gebruikt voor een speels effect met de Rak Gems tegels.

Rak Gems GPD vloertegels zijn leverbaar in diverse kleuren:

  • Anthracite
  • Beige
  • Black
  • Brown
  • Grey
  • Light Grey

 

Ook hebben ze diverse kleurtonen.

De formaten varriëren van 10x10 cm tot en met 125x185 cm en zijn daarmee de grootste Gres porcellanato tegelplaten ter wereld. Door het gebruik van moderne technieken in de productie zijn de tegels van RAK Ceramics kwalitatief uitstekend voor een goede prijs. Dankzij de hoge kwaliteit van de keramische tegels en de goede prijs is RAK Ceramics uitgegroeid tot een van de grootste tegelproducenten wereldwijd, met een interessant aanbod aan diverse tegelseries met diverse stijlen.

 

Populaire tegelseries van RAK Ceramics zijn onder andere de Earth Stone, Gems, Cementina, Six Sense, RAK Surface en Wood Art.

 

RAK Earth Stone

De Earth Stone tegelserie is een prachtige vloer- en wandtegel met lichte aardekleuren met bovenal een rustige uitstraling. Door het grote aanbod van formaten en mozaïek kunt u op speelse wijze een afwisselingrijke omgeving creëren zonder de rust te verstoren voor een tijdloze, duurzame sfeer voor zowel binnen als buiten.

 

RAK Cementina

De Cementina tegelserie is dankzij haar beschaafde kleurenpalet de perfecte representatieve tegel. Niet overheersend in een ruimte, maar subtiel aanwezig met lichte kleurvariaties. Deze tegel van RAK Ceramics past bij de meest uiteenlopende intereurstijlen.

 

RAK Six Sense

De tegelserie Six Sense doet haar naam eer aan. Door de speciale lapato-bewerking ontstaat er een geheimzinnig wisselspel tussen matte en glanzende oppervlakten in natuurlijke aardkleuren. Gebruikmakend van verschillende formaten en mozaieken geven de mogelijkheid om elke ruimte een persoonlijk accent mee te geven.

 

RAK Surface

Steeds vaker kiest met ervoor om residentiële vertrekken te bekleden met tegels met een strakke uitstraling. De RAK Surface biedt een breedt scala aan kleuren met zowel koele als warme tinten. De koele tinten hebben een strakke zakelijke uitstraling. De warme tinten bieden u een huiselijker, warme uitstraling. Bovendien zijn de tegels verkrijgbaar met 3 verschillende afwerkingen: mat, lapato, en reliëf. Hierdoor is de RAK Surface een van de meest uitgebreide tegelseries.

 

RAK Wood Art

De ultieme combinatie van houten look met in een keramische tegel. De Wood Art tegels bieden u de mogelijkheid om elke ruimte de authentieke look en feel te geven van hout. Door de het grote aanbod in kleur en maat kunt u een speels en uitdagende feel kiezen of een rustgevende, ontspannende en prettig gevoel. Het aanbod wordt uitgebreid met diverse decoratieve tegels.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie