Pastorelli tegels

Pastorelli tegels

Pastorelli is een Italiaanse tegelsoort dat ontststaan is in 1967. Met meer dan 40 jaar ervaring produceren zij mooie vloer- en wandtegels. De populaire tegel van Pastorellis heeft een natuursteen uitstraling en deze is pastorelli Quartz Design in het kleur zwart.
De Pastorelli tegels zijn onderverdeeld in 4 soorten:

  • Pastorelli Stone. Dit tegelsoort lijkt op natuursteen. De tegelseries hiervan zijn Garden, Duomo Stone, Extè, Himalaya, Le Corti, Manhattan, Opera, Overland, Pantheon, Pietre del Sole, Progetto 8.4, Quarzdesign, Trend, Villa Imperiale, Woodshed en Quatz design tegels
  • Pastorelli Le Porcellane Smaltate: Deze zijn porseleinen tegels waarvan de tegelseries Amalfi, Cave del Panaro, Living, Marmi Antichi, Palio, Pantheon en Terre Senesi zijn.
  • Pastorelli Progetto Tradizionale: De naam zegt het al, 'traditioneel'. Deze traditionele tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, beige, wit en roomkleurig.
  • Pastorelli Habitat: Deze tegels zijn voorzien van mooie patronen voor binnen in het huis. De bijbehorende tegelseries zijn Borghi d'Italia en Tailormade.

Tegelsconcept levert deze mooie Pastorelli tegelserie, als u meer informatie wilt over deze tegelserie dan helpen wij u graag verder. Bent u geïnteresseerd in Pastorelli tegels en wilt u ze graag in het echt bewonderen? Neem een bezoekje in onze winkel. Helaas kunnen wij niet alle tegelseries in onze showroom plaatsen dus als u het zeker wilt weten kunt u altijd een telefoontje achterlaten zodat wij op uw komst kunnen wachten en de tegels naar keuze kunnen laten zien.

Kom langs bij Tegelsconcept.nl in Utrecht. Bel nu: 030 - 238 40 07

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie