MOSA

Mosa tegels


Mosa is een Nederlandse merk van keramische tegel, wordt in Maastricht geproduceerd. Door 10 tallen design architecten worden de tegels ontworpen met een definitief hoge kwaliteit. Mosa is zowel  zeer goed in vloertegels als in wandtegels. Het is ook de meest verkochte keramische tegel mark in Nederland. Daarnaast wordt het ook in andere landen door architecten in hen projecten genomen. Mosa tegels is natuurlijk goed met projecten door dat hen designteam de wensen van de architecten goed ontwerp. Hiermede hebben ze ook internationale design prijzen gewonnen.
 

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie

Wandtegels van Mosa is zeer bekend om zijn kleurenmix en stroken.  Zowel de vloertegels als de wandtegels zijn zeer veel gewild, door zijn hedendaagse stijl. Mosa is zeer innovatief in zijn productie en design. Vrijwel allerlei soorten afmeting tegels hebben ze in hun assortiment. Daarnaast zijn de grote afmeting vloertegels zeer hoogwaardig van kwaliteit, de Terra XXL en Terra Maestricht.

 Bekende series Mosa.

  • De Xtreme
  • Led-serie
  • Terra XXL
  • Terra Maestricht
  • Beige & Brown
  • Terra Tones
  • Mosa Matt Collection en nog veel meer

 

Mosa

De vloertegeldesigns van Mosa voldoen aan de strengste kwaliteits- en functionaliteitseisen of overtreffen deze zelfs, maar het is vanwege het design dat Mosa een 'thought leader' is op het gebied van tegels. Schitterende esthetica in combinatie met praktische technieken worden vertaald in uiterst verfijnde en complete architectonische oplossingen. Veel van Mosa's vloertegelcollecties zijn voorzien van doordachte details, zoals geïntegreerde verlichting en blindengeleidetegels. Mosa biedt een ruime keuze op elkaar afgestemde kleuren, formaten, antisliptegels, sierstrippen en accessoires.

 

Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor MosaHet bedrijf werkt daarbij veel samen met architecten voor de realisatie van maatwerk.

 

Flexibel

Met haar innovatieve vermogen kan Mosa inspelen op specifieke wensen van klanten. Het bedrijf werkt veel samen met architecten die in hun ontwerpen naar een eigen signatuur en identiteit streven. Mosa kan kleine series leveren. Het bedrijf heeft hiervoor de laatste jaren nieuwe productielijnen ontwikkeld. Waar de gemiddelde fabrikant uitgaat van series van tien- tot twintigduizend vierkante meter, zijn deze bij Mosa 500 tot 1500 vierkante meter. Desgewenst kunnen nog kleinere hoeveelheden worden gemaakt, vanaf honderd vierkante meter. Architecten kunnen bij Mosa zelfs terecht met eigen ontwerpen. Dit maatwerk wordt steeds belangrijker bij Mosa.

 

Duurzaamheid

Mosa kiest er bewust voor haar ontwikkeling en productie duurzaam in Maastricht te laten plaatsvinden, in de fabrieken waar het ooit begon. En Mosa is vast van plan hiermee door te gaan. Zo streeft Mosa ernaar om producten te blijven maken die passen bij de hedendaagse en toekomstige architectuur.