Leonardo Tegels  

Welkom op de website van tegelsconcept.nl! Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Leonardo tegels. Natuurlijk hebben wij naast dit prachtig design ook veel andere producten te bieden. De Leonardo tegels is uiteraard ook echt een aanrader maar de rest mag niet  vergeten worden. Zoals de Agrob Buchtal tegels, de Ariostea Ultra, de Brix tegels, Coem vloertegels, de Cotto d'Este tegels, Decocer wandtegels, Goldcer wandtegels, Halcon tegels. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere soorten maar dit zijn toch wel één van de beste op het moment. Alle designs zijn van hoogwaardig kwaliteit en dat is een garantie die wij u kunnen bieden omdat wij vele klanten gehad hebben die producten bij ons hebben afgenomen met een positieve feedback.

 

Leonardo tegels zijn afkomstig uit Italië en hebben origineel de naam Cooperativa Ceramica d’Imola. Het bedrijf werd opgericht in 1874, ze zijn uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt en zijn van plan om daar te blijven!  

 

Heeft u nog vragen en of opmerkingen over de Leonardo tegels? Wij kunnen u uiteraard helpen door uw vraag op te helderen met een duidelijk en overzichtelijk antwoord. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u natuurlijk altijd bellen of e-mailen naar ons. Wij zijn wekelijks te bereiken op vaste tijdstippen. U kunt de Leonardo tegels ook direct aanvragen via een offerte of een monster van het product nemen. Wij hopen dat u uw keus gemaakt heeft en ervan overtuigd bent dat de Leonardo tegels volwaardige bijdrage zal bieden aan jouw huishouden.