Kronos

Kronos

Kronos tegels staan bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van kermaische tegels met een houten look tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat.

 

Kronos tegels

Kronos heeft de afgelopen jaren haar focus sterk verlegd naar innovatieve research en productdifferentiatie. Dit is weer te vinden in het assortiment van Kronos. Met vele kwalitatief hoogwaardige tegelseries zijn Kronos tegels erg populaire oplossingen om elke ruimte op een stijlvolle wijze te completeren. Door de innovatieve productietechnieken is de toplaag van de keramische tegel zowel keihard als esthethisch zeer aangenaam.

 

De populairste tegelseries van Kronos zijn onder andere de Blautech, Terramara, Vintage en Woodside.

 

Kronos Blautech

De Blautech tegelserie is een zeer bekende tegelserie. De tegel combineert een luxueus, duurzame uitstraling met een simplistisch, elegant design. De tegels worden gekenmerkt door de kenmerkende mineraalvormingen in de tegels wat tot uiting komt in de kleurvariaties van de tegels. De tegel is beschikbaar in diverse afwerkingen en formaten en 2 kleuren. De bekendste kleur is de Kronos Blautech Oud Donker, waarbij de mineraalvormingen het beste tot uiting komen.

 

Kronos Terramara

De Terramara tegelserie wordt geïnspireerd door de rauwe natuurlijke charme van natuursteen. Eventueel aangevuld met stroken of mosaïc wordt de tegelserie gebruikt voor het stijlvol inrichten van elke ruimte in huis. Dankzij de geavanceerde productietechnieken van Kronos wordt de toplaag voorzien van een unieke print. Op deze manier is elke tegel uniek en zult u geen herhalende vloer krijgen.

 

Kronos Vintage

Oud is altijd beter, maar dan wel oud in een nieuw jasje. De Kronos Vintage wordt gekenmerkt door een vintage uitstraling. Perfect om de stijl van historische panden te vangen en toch een modern product met alle voordelen in huis te halen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en afwerkingen is deze tegelserie uitermate geschikt om een authentieke, rustgevende sfeer te creëren.

 

Kronos Woodside

De Woodside tegelserie is een keramisch parket, geschikt voor de vloer en wand. Deze keramische tegels met houtlook stralen de warme charme van natuurlijk hout uit. De houtnerven en noesten die kenmerkend zijn voor een houten vloer worden perfect op de toplaag van de keramische tegel geprint waardoor u een houten vloer krijgt, met de voordelen van keramiek. Geen krassen of deuken, maar een duurzaam product waar u vele jaren van kan genieten. De tegelserie kan aangevuld worden met mosaïc voor een hoogwaardig esthethisch effect.

 


 

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie

Kronos

Een merk met mogelijkheden

Kronos - In 1980 werd er een Italiaans merk geboren genaamd Kronos en dat merk is uitgegroeid tot één van de grootste levercaniers in keramiek tegels. Door alle technologische ontwikkelingen zijn zij zo goed gegroeid dat zij met volle borst van de daken mogen roepen dat zij behoren tot één van de beste. Klantvriendelijk is iets waar zij niet te kort aan komen. Kronos staat 100% klaar voor alles wat de klant kwijt wil over het bedrijf.

Kronos levert veel verschillende soorten en maten van tegels. Hier een greep uit hun assortiment:

 • Blautech
 • Cava Alborensis
 • Cava Marmi
 • Ekkons
 • Green Gate
 • Lithos
 • North & Stone
 • Prima Materia
 • Stardust
 • Teknowood
 • Terramara
 • Trendy
 • Trellis
 • Vintage
 • Wood Side

Wij van tegels-concept bieden uw elk ontwerp. Let wel op dat er bepaalde ontwerpen zijn die alleen op aanvraag tentoon gesteld kunnen worden doormiddel van een monster. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven van welk soort u wat zou willen zien en welke kleur of materiaal u dan zou willen. Wij zullen het dan voor u aanvragen zodat u het kunt bekijken. Het is mogelijk om meerdere monsters tegelijkertijd aan te vragen van verschillende merken, kleuren, materialen en afmetingen. Onze adviseurs zijn u graag van dienst. De showroom zit daarintegen ook vol met verschillende modellen dus het zou ook gewoon zo kunnen zijn dat het type die u aanvraagt al in ons bezit is. 

Heeft u interesse in dit product of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar en via de mail, u kunt gerust langs komen en met onze adviseurs spreken want zij helpen u graag.