Kerlite

Kerlite

De tegels van Kerlite zijn maar 3 millimeter dik. Het zijn zeer bijzondere keramische tegels, met de eigenschappen van het fijnste porselein. Doordat Kerlite veelzijdig en makkelijk is te gebruiken, is deze innovatieve en prachtige tegelserie een van de populairste tegels van dit moment. Kerlite tegels zijn, zoals gezegt, dunne tegels en tevens het nieuwe product in de keramiek. De tegels worden in platen van slechts 3 tot 3,5 mm dikte gemaakt. Dit vernieuwende materiaal is harder dan steen, lichter dan aluminium en flexibeler en meer handelbaar dan traditioneel keramiek. Kerlite Plus maakt het zelfs mogelijk direct op de oude tegelvloer te tegelen, waardoor er geen sloop -en breekwerk noodzakelijk is.

Kerlite biedt ook dunne parket tegels aan. Deze hebben de natuurlijke uitstraling van hout en zijn dankzij hun geringe dikte een prima, onderhoudsvriendelijk alternatief voor parket of laminaat.

 

Plaatsingsadvies

Kerlite dient volgens voorschriften van Cotto d’Este aangebracht te worden. Zie wat dit betreft de richtlijnen van Kerlite verkrijgbaar bij de dealers of bij Cotto d’Este.

 

Algemeen

Bij dit algemeen lijmadvies gaan wij uit van een constructief verantwoorde opbouw van de ondergrond in een binnensituatie. Buitensituaties vereisen aanvullend advies. Tevens moet de ondergrond geschikt zijn voor het afwerken met deze dit dunne keramiek. Dit houdt in, dat er rekening gehouden moet zijn met eventuele dilataties, vormvastheid van de ondergrond, laagdiktes, vochtigheid en dergelijke.

 

Jouw Kerlite tegels uitzoeken

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je Kerlite tegels uit te zoeken! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het uitzoeken van je Kerlite tegels en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in afmetingen en kleuren mogelijk. Voor elke ruimte is er een tegelontwerp op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie