Caesar ceramiche

Caesar Ceramiche tegels bij Tegelsconcept in Utrecht tegen voordelige prijzen.

Caesar stone tegels is van zeer hoge kwaliteit. Biedt ook zeer trend volle tegels van de nieuwste technologie. Wij bieden tegen zeer voordelige prijzen. In onze showroom in Utrecht kan u het bezichtigen. Wij hebben zeer breed assortiment in Italiaanse top tegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Merk:

Merk afbeelding

Sfeerimpressie

Caesar tegels

Caesar Ceramiche is een Italiaanse tegelfabrikant. Het bedrijf werdt in 1988 opgericht en produceert wandtegels en vloertegels, die in meer dan 90 landen worden geleverd. De filosofie van het bedrijf is: "waar materiaal cultuur wordt". Door gedegen onderzoek en perfecte beheersing van de materialen, creëert Caesar Ceramiche onderscheidende producten. Keramisch parket, ook wel houtstructuurtegels of houtlook tegels genoemd, zijn momenteel erg populair in Nederland. Caesar heeft de nieuwe Caesar Root tegelserie op de markt gebracht, in de kleuren vaniglia, miele, cannella, nocciola, en pepe. Caesar Root tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Ook de Caesar Wabi tegelserie is een tegelserie met houtstructuur.

 

Caesar tiles tegels

De Concorde group durfde het in 1988 met dank aan het vertrouwen in de potentie van keramiek aan om te investeren in een nieuw bedrijf dat zich zou specialiseren in de productie van top kwaliteit keramische tegels voor zowel vloer als wand, dit was het begin van Caesar Tiles. Altijd is er bij Caesar goed gelet op het milieu. Caesar was bijvoorbeeld de eerste die de ISO 14001 en het Ecolabel certificaat in de wacht mocht slepen. Niet alleen op het gebied van milieu bleek Caesar een pionier te zijn, Caesar was in 1999 namelijk ook de eerste die een serie keramische tegels lanceerde die op natuursteen gebaseerd was. Met een uitgebreid scala aan series met verschillende maten en kleuren wist Caesar ook nog een hoop prijzen in de wacht te slepen.

 

Caesar series Slab en Root

De serie Slab van Caesar is een serie die zowel vloer- als wandtegels te bieden heeft. Een uitgebreide variëteit aan verschillende kleuren en maten. De kleuren waarin de tegels leverbaar zijn, zijn: Coke, Khaki, Snow, Silver en Black. De maten waarin de vloertegels leverbaar zijn zijn: 60x60x0.95 en 60x60x2, de wandtegels zijn leverbaar in 30x60x0,95.

 

Caesar tiles tegels

De serie Root is Caesars variant van het welbekende keramische parket. De grafische effecten van eikenhout op een keramische tegel. Ook zijn de effecten die deze keramische tegel zo sterk op hout doen lijken, volledig met de hand gemaakt om warme, uitnodigende sferen te creëren. Leverbaar in 5 kleuren en 3 maten is dit een van onze meest gevarieerde tegels op het gebied van keramisch parket. De kleuren waarin de Root van Caesar leverbaar is zijn: Nocciola, Pepe, Canella, Vaniglia en Miele. De maten waarin deze serie leverbaar is zijn: 30x120x1, 20x120x1 en 14,7x120x1.