• Home
 • Contact
 • Badkamertegels
 • Houtstructuur tegels
 • Wandtegels
 • Vloertegels
 • Mozaïek tegels
 • Portugese Tegels
 • Natuursteen tegels
 • Onze merken
 • Aanbiedingen
 • Italiaanse tegels
 • Arpa tegels
 • TegelsConcept.nl
  Zonnebaan 10
  3542 EC Utrecht
  T: 030 - 2384007
  F: 030 - 2384008
  T: info@tegelsconcept.nl
  Openingstijden:

  Ma. - Vrij.: 09:00 - 18:00

  Zaterdag: 09:00 - 17:00

  Zondag Gesloten

  Italiaanse tegels

  De tegels met klasse. Italiaanse tegels zijn de trendsetters in keramische tegels en staan garant voor kwaliteit. De tegels uit Italië zijn van topklasse en behoren tot de meest bekende merken wereldwijd.

  Offerte aanvragen

   

  Onze collectie

  Tegelsconcept levert merken, zoals Atlas Concorde, Venis, Tau, Cotto d'Este, Apavisa, La Fabbrica, Casa Dolce Casa, Cerdisa, Rex, Floorgres en Lea. Deze tegelmerken behoren tot de beste van de wereld.

  Italiaanse tegelfabrikanten leveren tegels wereldwijd; hierdoor kan Tegelsconcept been breed assortiment aanbieden in talloze designs met gevarieerde afwerkingen en in verschillende afmetingen. Perfect toe te passen voor in uw keuken, badkamer of in de tuin!

   

  Alle tegelmerken voor u op een rij:

  Kom langs bij onze showroom voor een bezichtiging!

   

  Inrichten met de Italiaanse stijl

  Naast bekende automerken, scheve toren van Pisa en heerlijke pizza's zijn de Italiaanse tegels ook internationaal bekend. Deze tegels zijn geliefd om hun bijzondere en kenmerkende stijl. Uw interieur wordt verrijkt met de unieke ontwerpen van Italiaanse tegels.

   

  Direct vanuit de fabriek

  Door onze directe contacten profiteert u van vele voordelen. Vanuit Italië importeren we talloze tegels die direct van de fabriek komen. Tegelsconcept kan met trots mededelen dat we beschikken uit een enorm assortiment Italiaanse tegels; verkijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en ontwerpen.

  Wilt u Italiaanse tegels kopen? Dan bent u bij Tegelsconcept aan het juiste adres. Bel 030-2384007 voor meer informatie.

  italiaanse tegels bij tegelscondept

   

  Italiaanse trendsetters

  Tegels afkomstig van Italië zijn met behulp van de nieuwste technologieën ontwikkeld en geproduceerd. Italiaanse fabrikanten zijn de trendsetters op het gebied van design tegels. De fotomaterialen die op de tegels voorkomen, de tegel mozaïeken en de speciale structuren die zijn toegepast karakteriseren de klasse en kwaliteit van deze tegelsoorten. Italiaanse tegels zijn perfect ter decoratie, passen uitstekend in luxe vertrekken en geven stijl en klasse aan elke inrichting. Met deze tegels maakt u, door de uitstraling en harmonie, uw ruimte nog exclusiever.

  Ontdek het aanbod in onze showroom aan de Zonnebaan 10 in Utrecht.

   

  Scherpste prijzen in Utrecht

  Tegelsconcept biedt u de scherpste prijzen aan voor Italiaanse tegels. Door directe contacten en import, kunnen we diverse tegels snel leveren.

  Wij nodigen u van harte welkom in onze showroom in Utrecht waar u ons ruime aanbod kunt bezichtigen en de tegel naar keuze kunt selecteren.

   

  Diversiteit tegels

  Maar ook de mozaïek-, natuursteen- en andere keramische tegels zijn in onze showroom met eigen ogen te bewonderen. Tijdens een bezoek aan onze showroom adviseren we u graag over de plaatsing van de tegels en andere toepassingsmogelijkheden.

  Informeer vrijblijvend naar onze laatste aanbiedingen in Italiaanse vloer- en wandtegels.

   

  Meer weten?

  Voor verdere informatie over ons tegelaanbod, kunt u ons contactformulier invullen of zelf een e-mail sturen naar info@tegelsconcept.nl. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.