• Home
 • Contact
 • Badkamertegels
 • Houtstructuur tegels
 • Wandtegels
 • Vloertegels
 • Mozaïek tegels
 • Portugese Tegels
 • Natuursteen tegels
 • Onze merken
 • Aanbiedingen
 • Italiaanse tegels
 • TegelsConcept.nl
  Zonnebaan 10
  3542 EC Utrecht
  T: 030 - 2384007
  F: 030 - 2384008
  T: info@tegelsconcept.nl
  Openingstijden:

  Ma. - Vrij.: 09:00 - 18:00

  Zaterdag: 09:00 - 17:00

  Zondag Gesloten

  Mosa Terra Tones

  Mosa Terra Tones

  Prijswinnende badkamer tegels van Mosa

  Terra Tones is zeker geen klassieke tegelserie. De serie is namelijk opgebouwd uit tegels in drie verschillende tinten grijsgroen. Van donker tot licht. Door deze variatie in kleur ontstaat een levendige vloer of wand met een natuurlijke uitstraling. Terra Tones is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. De tegels zijn namelijk deels gemaakt van gerecycled materiaal.

  Op basis van de gerenommeerde Terra Maestricht® tegels ontwikkelde Mosa een innovatief en prijswinnend tegelconcept dat uniek is in zijn soort: Mosa Terra Tones. Geen tegelserie in de klassieke zin, maar een vernieuwend en subtiel tegelvlak in afgewogen keramische tinten. Het resultaat: een levendige gevel, vloer of wand met natuurlijke uitstraling. Voor binnen en buiten.

  Mosa Terra Tones is een innovatief tegelconcept met keramische tegels, ontwikkeld vanuit de Terra Maestricht collectie. U kunt nu levendige en expressieve wanden en vloeren creëren en tevens geventileerde- en niet geventileerde façades ontwerpen. Allemaal in de bewezen kwaliteit van Mosa.

  De basis van Terra Tones is de successerie Terra Maestricht. Vernieuwend in subtiel afgewogen tinten. Terra Tones is zowel binnen als buiten toepasbaar. Ook is Mosa Terra Tones te verwerken met een minimale voegbreedte van 2 milimeter.

   

  Perfecte afstemming van tegels

  Terra Tones innovatie ten top! Terra Tones is een set van drie tegels in een kleurgroep.

  De kleuren van Terra Tones zijn perfect op elkaar afgestemd, dus is het eindresultaat altijd goed. 60 x 60 centimeter is de standaardafmeting. Voor aan de wand zijn er ook tegels van 10 x 60 centimeter, waarvan de verschillende tinten samen in één doos zitten. Dankzij deze smalle tegels lijkt de ruimte groter.

   

  Mosa Terra Tones tegels in bijpassende kleurtinten

  De Terra Tones serie bestaat uit 3 sets hoofdkleuren, met ieder 3 subtonen: licht, midden en donker. De tegels in een set kunnen alleen samen besteld worden in de verhouding 1/3, 1/3 en 1/3. Deze serie is leverbaar in verschillende legpatronen. In de legpatronen zijn in elk formaat de drie kleurtonen gelijk verdeeld.

  Terra Tones tegels worden altijd per set van drie kleuren geleverd, vanuit Mosa worden deze tegels altijd in een veelvoud van drie dozen geleverd.

  Terra Tones is een set van drie tegels in een kleur­groep. De kleurgroepen zijn middengrijs (206), antraciet (216) en koel zwart (203). Per set wordt een lichte toon (X), een middentoon (Y) en een donkere toon (Z) in steeds gelijke hoeveelheden (in m²) geleverd. Door het mixen van deze tonen ontstaan verrassende keramische vlakken.

  Ter inspiratie ontwikkelde het Mosa Design Team verschillende tegelpatronen waarbij het Terra Tones­effect optimaal tot zijn recht komt. Terra Tones heeft een subtiel poederachtig vlak oppervlak (V). De ongeglazuurde tegels zijn slijt­vast, vorstbestand, weerbestendig en sterk. Ze zijn standaard leverbaar in de formaten 60 x 60 en 60 x 120 cm. De stroken in 5 x 60, 10 x 60, 15 x 60 en 30 x 60 cm. Terra Tones is gerectificeerd en supermaatvast, hetgeen een smalle voeg (= 2 mm) mogelijk maakt. De collectie heeft het Cradle to Cradle® Silver certificaat.

  De Mosa tegels hebben een kleurcode. Wilt u de kleur zien die bij de code hoort, bekijk die dan hier in de Mosa brochure.

  Diverse kleuren voor zowel wanden als vloeren leverbaar.

  • Dark
  • Midtones
  • Light

  Leg patronen ook beschikbaar.

   

  Offerte aanvragen

  Wilt u de Mosa Terra Tones graag aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan op onze website. Er wordt acuut gehandeld naar aanleiding uw aanvraag.


  Meer informatie?

  Heeft u nog andere vragen over deze tegelserie van Mosa of wilt u graag een monster hebben van een tegelserie die momenteel niet in onze showroom staat? Neem voor de perfecte tegelcombinatie contact op met Tegelsconcept per telefoon (030 - 2384007) of mail (info@tegelsconcept.nl).

  Ook voor vragen staan wij graag voor u klaar! Ons team van Tegelsconcept staat voor u klaar en adviseren u over de juiste producten, zodat u eindeloos kan genieten van uw tegels.

  Merk:

  Merk afbeelding

  Sfeerimpressie